Kaikki pennut ovat muuttaneet omiin koteihinsa, Mukavasti kuuluu menevän. Omistajat ovat ihastelleen pentujen tomeraa ja rohkeaa luonnetta mikä ei järky juuri mistään.  Samaa kaliberia on tämä oma Irma:) Kerrassaan suloinen kaveri. Toivotaan että siitäkin tulee vielä hyvä jahtikoirakin. Irma on kaikkien koiriemme huolenpidon kohteena, se nukkuu milloin kenenkin kainalossa ja toiset nuolee ja hoitaa sitä. On Irmalla omiakin kavereita - springerspanieli Manteli on käynyt leikkimässä  sen kans. Toista "serkkua" labbis Peppiä emme ole vielä tavanneet, mutta hekin on tulossa leikkimään Irman ja Ninnin kans. Ninnihän on samaa kokoluokkaa joten leikit ja painit sopii hyvin yhteen.

Aamuvirkku tämä tyttö on -  herää 5.30. Naapurissa pappilan kissa tuntuu heräävän klo 4  joten jos Irma aikastaa vielä heräämistään, taidan pyytää Markku pappia käyttämään senkin pihalla., turhaanhan sitä koko tienvarsi herää kissojen ja koirien takia:)

Siiven noutoa olen kokeillut sisällä, nätisti tuo sen minulle. Tosin harjottelu paikka on sellanen ettei sillä ole muuta suuntaa kuin tulla minun luo ja ohi ei pääse.

Käytiin me fasulassakin ihmetelemässä että mitkä elukat ne päästelee tuommosia ääniä jotka pihalle kuuluu..

Yhtenä iltana iltapisun aikaan lensi sorsia raakkuen pihan yli. isot koirathan heti osas kattoa taivaalle, ja tämä natiainen samassa rivissä kans seuras lintujen  menoa.

Yhtenä päivänä Irma varasti Joel pojalta muoviauton, Jolle tuumas että se on  mun ja lähti konttaamaan perään. Irma käänty  ja esitteli kuin iso spinone aarrettaan tuhannella mutkalla pyörien ja spinonemaisesti äännellen:) oli tosi hupaisan näköstä. Niin ne nuo elkeet on rotutyypillisiä

 Nätisti Irma on  osannut olla Joelin kans, kertaakaan ei ole poikaa pureskellut.  Tosin poikakin on koiriin tottunut joten ei hätkähdä vaikka konttauksen aikana joku tuliskin ja koittas ´haastaa painiin:)

Tulisi kesä  ja sulat vedet pian niin päästäis uimaan koirien kans. Nyt minulla on parempi venekin odottamassa.