Lumi tuli maahan viikonloppuna, selvä talven merkki:)  Lyhteiden teko alkaa olla voitonpuolella, kaikki on sidottuna, siistimistä, pussitusta ja tilausten maailmalle laittoa vielä on hommana. 

Viikko sitten piipahdimme katsastamassa perheen pienimmän Uudessakaupungissa. Artun ja Heidin pikkuinen poika oli oikein hurmaava nuorimies. Hänellä vaikutti kaikki olevan hyvin, maito ja uni maistuivat. Maikki on tomera ja touhukas isosisko. Vauvan hoidossakin hyvä apu Heidille kun Arttu on töissä.  

Koirien kans on hommattu sen minkä hallista pois ololta on keretty. Kaikki ei ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Armin avance on takunnut, se nostaa mutta ei siten että sillä ykköstä napattais. Spinone SM ssä nosto oli 5 p arvoinen, mutta eiköhän sillon ketale sortunut sille perin epätavalliseen virheeseen,  se törmäsi lintuun ja saatteli sitä liian kauas....

Piehingissä se löysi lintuja todella hyvin, yhdessä erässä kolme riistatilannetta, niissä huonot avancet, viimeisessä erässä loistava avance mutta eihän se kolmea huonoa kuittaa joten kolmonen tuli,. Somerovaaran metsäkokeessa oli lintuja niukasti, keli oli todella vaikea, tuuleton ja jäinen sammal piti melkosta ratinaa. Armi haki hienosti ja klo 14 saimme koko porukan eka riistatyön yksinäiselle riekolle. Armi seisoi sen todella hyvin  ja riittävän kaukaa, mutta eiköhän avance ollut taas se kompastus... harmitti. Tuomari Hannu Mustonenkin tuumasi että koiralla olis ollut ainekset vaikka mihin palkintoon asti jos olis edennyt kunnolla. Mutta 59 p ja kolmonen, Se sille sama oliko kakkonen vai kolmonen ei väliä - sitä ykköstähän me metästetään. Nyt kun lyhteiltä on enemmän aikaa pitää tosissaan alkaa miettiimään keinoja, uskon vielä että saan sen räjähtävän avancen palaamaan. Ennen sen sai antaa vaikka vastapalloon.

 Ninni ja Jukka kävivät Sievissä Lakasen Sepon vieraana jänisjahdissa,kaatoa jota lähtivät hakemaan eivät saaneet, jospa lumikelillä Seppo  ottaisi vieraat uudelleen vastaan:)

Perjantaina menen katsastamaan Armin siskon Taran pentueen, ja valitsemme Tiinalle sen oman tyttösen:) Kuvissa ovat todella suloisia viikareita.

Armin sisko Riipi on loistanut vuoden mittaan kehissä, ja tyttö näytti ettei ole tyhmä blondi:) vaan nappasi ekassa kokeessa NUO 1 tuloksen. 

Ei voi kun olla iloinen Pian ja  Juhon puolesta, siinä on hieno koira!